< Nazaj na izbor tečajev

Ozdravite izgorelost

Celoletni program za več življenjske energije in živosti, sproščenosti, spontanosti, ponosa, pomirjenosti s seboj in svetom.

 1. 0%
  Prvi modul
  0/9
 2. 0%
  Drugi modul
  0/8
 3. 0%
  Tretji modul
  0/8
 4. 0%
  Četrti modul
  0/8
 5. 0%
  Peti modul
  0/8
 6. 0%
  Šesti modul
  0/8
 7. 0%
  Sedmi modul
  0/5

Preden začnete s tečajem za boj proti izgorelosti

Pred izvajanjem vsake vaje izberite udobno mesto z naslonom za glavo in roke. Lahko sedite ali ležite. Zmanjšajte svetlobo in utišajte zvoke, izključite zvonjenje telefona. Lahko se zgodi, da vam bodo med vajami misli bežale drugam - s tem ni nič narobe. Le pustite jim, da pridejo in odidejo in se osredotočite na glas, ki vas vodi. Sčasoma se vam bo koncentracija povečevala in z vsakodnevno vajo bodo tudi misli manj uhajale drugam. Te misli sedaj niso pomembne. Vodena fantazija, ki jo z vajami želimo doseči, je povezana s prijetnim občutkom sproščenosti in ta bo sčasoma postajal vedno večji. Tudi če zaspite, se učinek vaj ne zmanjša, saj vaša podzavest vse sliši.

Poslušanje teh vaj 2-3x dnevno bo omogočilo najboljši rezultat in najhitreje boste na svojem želenem cilju. Vaje pa so seveda učinkovite tudi ob manjši intenzivnosti poslušanja.

V primeru nenadnih močnih neprijetnih čustev odprite oči in se osredotočite na to, kar vidite okoli sebe ter mirno dihajte. Priporočamo, da poiščete strokovno pomoč psihoterapevta, terapevta medicinske hipnoze, osebnega zdravnika ali psihiatra.

Izvajanje teh vaj ni priporočljivo za osebe, ki imajo diagnoze psihoze, težke depresije in suicidalnih teženj ali za osebe z močnimi emocionalnimi motnjami.

Vaj ne smete izvajati, če ste pod vplivom alkohola ali, če vozite avto. Izogibajo naj se jih tudi osebe s hudimi srčnimi obolenji, astmo in epilepsijo.

Želimo vam, da ob vajah uživate, se sprostite in spremenite svoje življenje na bolje.