< NAZAJ NA SEZNAM ČLANKOV

Brezplačna pomoč ob ujmi

Ujma nas je in nas bo zaznamovala za celo naše življenje. Tako ogromnih razsežnosti je.

Ob takih razdejanjih, ko izgubimo vse ali skoraj vse, ko izgubimo nadzor in kontrolo, mogoče tudi upanje, ko imamo občutek »da nikoli ne bomo prišli k sebi«, je v nas še vedno neverjeten potencial. Tehnika kot je medicinska hipnoza je neverjeten vir samozdravljenja. Seveda bi bilo najbolje, da se nič od tega ne bi zgodilo ali pa da bi se takoj zgradilo, saniralo in vse povrnilo v stanje pred ujmo. Žal nam je, ker to ni mogoče.

Kar pa je mogoče je, da si dovolite pomagati, tudi tako, da se umaknete nekam v mir za pol ure, izberete eno od medicinskih hipnoz in jih poslušate. Poleg tega, da bo na vas vplivala tako, da boste lahko vsaj za nekaj trenutkov spočili svoje misli, boste tudi spočili svoje telo, se regenerirali in dobili moč, nadzor in kontrolo nad seboj. V situacijah, ko nimamo nadzora in kontrole nad zunanjimi dogodki, smo iz prazgodovine z evolucijo prinesli s seboj potencial preživetja. Ko je tako zelo hudo in brezupno in, ko nič ne moremo, nas lahko vsaj za nekaj časa pomiri usmerjenost na dihanje v samozdravljenje.

Soustvarjalci spletne strani ponos.si želimo po svoji moči pomagati in biti solidarni s tem kar znamo in kar imamo. Za vas smo pripravili 4 medicinske hipnoze s katerimi si lahko pomagate povrniti vsaj majhen delček moči in kontrole. Te medicinske hipnoze so dragocen vir za regeneracijo tudi za vse osebe, ki pomagajo - gasilce, reševalce, civilno zaščito in vse dobre ljudi.

Verjamemo, da bomo na koncu vsi ponosni, ker smo znali preživeti ujmo in ker smo znali pomagati.

Pojdi na brezplačne hipnoze