< NAZAJ NA SEZNAM ČLANKOV

2. mesto na podelitvi nagrad Zlata šapa 2023

Na podelitvi nagrad ZLATA ŠAPA 2023, ki se je odvijal v Kulturnem centru Kočevje, smo z ekipo Ponos.si dosegli 2. mesto. Poleg nas sta se predstavila tudi druga dva finalista Good4dogs, ki je z liofilizirano hrano zmagal na tekmovanju ter Clayona, ki je osvojila 3. mesto s trajnostno kozmetiko. 

 
Foto: Nastja Lavrič
 
Foto: Nastja Lavrič

2. nagrada za spletno platformo z medicinskimi hipnozami Ponos.si

Ponos.si ustvarjamo spletni portal z medicinskimi hipnozami in meditacijami dostopnimi 24/7, namenjene posameznikom in zaposlenim, ki se srečujejo z različnimi izzivi današnjega življenja: obvladovanje vsakodnevnega stresa, dovolj dobra skrb za svoje telesne in čustvene potrebe, preprečevanje izgorevanja, krepitev svoje psihične odpornosti za uspešno spoprijemanje z vsakodnevnimi izzivi ter grajenje dobrih delovnih in zasebnih odnosov. Posebnost naših meditacij je v tem, da so v slovenskem jeziku in prilagojene na spol.

 


Nagrade za finaliste na Zlati šapi

Za prvo mesto je bila razpisana denarna nagrada v bruto znesku 2.500 EUR in mentorstvo s strani inkubatorja. Za drugo mesto nagrada v bruto znesku 1.000 EUR in mentorstvo ter za tretje mesto denarna nagrada v bruto znesku 500 EUR in mentorstvo.
 
Kulturna točka s strani Plesnega kluba Rusalka in Nataše Zamida je povzela bistvo in držala rdečo nit - to je pot podjetnika, ki se ujame v svojo mrežo, sreča podpornika, ki mu pomaga in nato skupaj z ostalimi podjetniki razpletejo to zanko, v katero se je ujel in si s skupnimi močmi pomagajo na poti do uspeha. 
 
Po podelitvi nagrad in fotografiranju smo se prepustili druženju in mreženju s pogostitvijo v preddverju KCK-ja.

 
Foto: Nastja Lavrič
 
Foto: Nastja Lavrič
 
Želimo se zahvaliti Podjetniškemu inkubatorju Kočevje za izvrstno priložnost ter da so prepoznali potencial v naši poslovni ideji. Hvala tudi ekipi TvKocevje.si za snemanje in montažo promocijskih video posnetkov.